人力资源管理师证
2025-03-01 19:54:23

阅读下面两篇短文并分别完成表格内的内容。The compan

题目描述

阅读下面两篇短文并分别完成表格内的内容。The company certainly has a problem with staff attendance at special training courses.This is particularly true for the supervisors’afternoon college courses.The college reported as little as 30%atten一 dance on some courses.I think there are a number of reasons for this situation.First of all,I have the feeling that the course is not made interesting or relevant for our staff.Secondly,the timing of the course on Friday afernoon is not suitable because the trainees are tired at the end of the week.A further point is the distance of the college from the factory.It is nearly one hour’s journey.And finally,it is my view that many of the supervisors attending these courses are not suitable for them.The wo r1(is too hard for them.

答案解析

1)fact 2)opinion 3)fact 4)fact 5)opinion

加载中...
AI正在思考中,请稍候...